• STANOZOLOL / 10 mg

STANOZOLOL / 10 mg

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: tab14
  • Availability: In Stock
  • 44.00€Стромба на TN Pharma, USA, популярна и като Винстрол на таблетки, с оригинално качество и концентрация, топ цена! Стромба, произведена в САЩ, гарантира изключителни резултати! Не ароматизира и изгражда плътна и качествена мускулатура.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 100 таблетки х 10mg.

Фармацевтично наименование: Stanozolol

Обща информация за Станозолол/Стромба/Winstrol: 

Стромба на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), популярна под името Винстрол (таблетки), е синтетичен анаболен стероид, производен на дихидротестостерон (DHT). Разработен е от Winthrop Laboratories (Sterling Drug) през 1962 г. и е одобрен за ползване от хора от Федералната Агенция по Храните и Лекарствата на САЩ (FAFD, USA).

За разлика от повечето инжекционни стероиди, станозолол не е естерифициран и се продава като суспензия или в таблетна форма. При орален прием той е много ефикасен, тъй като C17-α-алкилирането позволява на хормона да оцелее след първото преминаване през черния дроб.

Действие: Станозолол TN дава високо ниво на мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение този анаболен стимулант е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. Станозолол помага изключително в предсъстезателната подготовка на атлетите да спечелят максимум предимства от стероидния цикъл. Структурно Станозолол на TN не ароматизира и не задържа вода. Широко се използва, тъй като стимулира загубата на тегло бързо и сигурно. В добавка към изгарянето на мазнини, Stanozolol  TN e особено ефикасен в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, мускулна маса и сила за късо време – в цикъл от 30 до 45 дни.

Дозировка и стероидни схеми: Приемат се от 2 до 5 таблетки дневно в зависимост от целта и теглото Ви, т.е. от 20мг. до 50мг. всеки ден. Често се изпозва с други стероиди в зависимост от желания резултат.

В цикли за мускулен релеф се комбинира с Тренабол 100 (Trenbolone acetate), Мастерон 200 TN (Drostanolone propionate) или Болденон/Equipoise  300 (Boldenone undecylenate). Такива комбинации помагат за сепарацията и "нацепения" вид на мускулатурата, толкова търсена от културистите.

За мускулна маса обикновено се изпозва с по-силен андроген като Dianabol TN (Methandienone), Тестовис TN (Testosterone propionate), Анадрол 50 TN (Oxymetholone) или Дека-Дураболин (Nandrolone decanoatе). Тук Стромба TN ще балансира цикъла като дава добър анаболен ефект с по-слаба естрогенна активност отколкото самостоятелният прием на тези стероиди.

STANOZOLOL / 10 mg

  • 44.00€