• TN BULK MIX 650mg/ml

TN BULK MIX 650mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 22
  • Availability: In Stock
  • 87.00€Tn Bulk Mix е анаболен микс за мускулна маса на американската фармацевтична компания TN Pharma. Съдържа бленда от Дростанолон енантат, Тренболон енантат, Тестостерон енантат и Болденон ундециленат в концентрация 650мг в 1мл. сусамово масло с безкомпромисно качество за европейския пазар анаболен стак.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 10 ml флакон (650mg/ml)

Фармацевтично наименование:  Drostanolone Enanthate 100 mg/ml

                                                               Trenbolone enanthate     150 mg/ml

                                                               Testosterone enanthate   200 mg/ml

                                                               Boldenone Undecylenate 200 mg/ml

Обща информация за TN Bulk MIX/ Анаболен микс за мускулна маса:

Tn Bulk Mix на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е за всички, които търсят мощно средство за мускулна маса, предпочитат безкомпромисно качество и висок клас анаболни стимуланти. Културисти, щангисти и пауърлифтъри ще оценят качествата на този стак на TN Pharma.

Действие: Tn Bulk Mix е уникална формула от 4 активни вещества, които в комбинация постигат удивителен синергичен ефект. В рамките на 2 до 3 седмици се очаква да качите до 15кг. като дозата на този стероиден микс е само 1 мл. седмично! С този американски анаболен микс ще придобиете зверска сила и ще се превърнете в мускулен пакет, каквито не сте виждали досега. Поразителен ефект за кратко време, достатъчно е само да се придържате към протеинова диета и обичайния спортен режим.  TN Bulk mix e анаболен стак без алтернатива за екстремен ефект. Заради своята потентност, се препоръчва за напреднали бодибилдъри и професионалисти.

Дозировка и стероидни схеми: Достатъчно за целите на всички състезатели е прием на Tn Bulk Mix  един път седмично по 1 мл. от 650мг.

Странично действие: Не препоръчваме употребата на този Bulk mix да надвишава 8 седмици. 

TN BULK MIX 650mg/ml

  • 87.00€