• TESTOSTERONE 250mg/ml

TESTOSTERONE 250mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 18
  • Availability: In Stock
  • 50.00€Тесто ципионат TN Pharma или "тестостеронът на Шампионите" представлява флакон от 10мл. тестостерон ципионат за мускулно приложение. Тестостерон TN съдържа 250мг. тестостерон ципионат в 1мл. масло от гроздови семки. Този американски тестостерон е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимуланти. 

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 10ml. флакон (250mg/ml)

Фармацевично наименование:  Testosterone  Cypionate 

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за Тестостерон 250/американски Тесто ципионат:

Testosterone C 250 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) съдържа 250мг. тестостерон ципионат в 1 мл. масло и се отличава качествено от познатите анаболни продукти. Този американски Тестостерон депо на Ти Ен Фарма е за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимуланти. Тесто Ципионат не случайно се счита на "тестостерон на Шампионите". 

Действие: Тестостерон ципионат е естер на естествено срещания в човешкото тяло тестостерон. Ципионат е относително бавен тестостерон, с много силно андрогенно и силно анаболно действие. Използва се от атлети, които искат за по-дълго време да изградят качествени мускули и значителна сила. Предпочита се от професионалните спортисти. След мускулното инжектиране на Testosterone C 250 TN, следва бавно, за седмици пълно усвояване от организма. Тестостерон ципионат се разгражда на тестостерон и мастни киселини. На тесто ципионат залагат масово спортуващите и културистите в САЩ. В Европа по-широко се използва Енантата. И двата тестостерона са с продължително действие и принадлежат към средноверижните тестостерон естери.

Стероидни схеми: Testosterone Cypionate TN принадлежи към стероидите, които значително ускоряват възстановяването на организма и скъсяват много времето на суперкомпенсация. Това позволява на много спортисти и културисти да намалят почивките между тренировките. Ципионат или т.нар. бавен Тестостерон често се комбинира с други стероиди като Нандролон (Дека дураболин), Анаполон, познат и като Анадрол (Oxymetholone) или Дианабол (Methandienone, Methandrostenolone). Антикатаболни субстанции като Кленбутерол (Clenbuterol hydrochloride) или Eфедрин също се препоръчват като комбинация.

Странични  действия: Увеличаването на телесната маса не се дължи само на качването на мускули, а и на задържане на вода, чийто положителен ефект е известна защита за ставите. Задържането на вода се дължи на превръщането на тестостерон в естроген. Вследствие на това могат да настъпят някои странични действия, дължащи се на естрогена, като например гинекомастия. Подобни странични действия се проявяват по правило, когато се превишат 500мг. седмично, но могат да бъдат избегнати с ароматаза протектори или антиестрогени като например Серпафар (Clomifene citrate), Провирон  ( TN ) или Кломифен цитрат. Може да се изпробва и естествения ароматаза протектор цинк в дозировка от 75 до 100мг. дневно. При  продължително и високодозирано приложение на Тестостерон ципионат може да се прояви обратимо намаляване на сперматогенезата.

Предозиране с тесто ципионат би причинило сериозни урологични проблеми. Ако продуктът не е чист или е просто некачествен, съществува риск за черния дроб. Иначе Ципионатът се смята за най-традиционно и широко използван стероид на световния пазар за спортни добавки.

При допинг тестове Тестостерон ципионат показва следи в организма до 3 месеца след последен прием.

TESTOSTERONE 250mg/ml

  • 50.00€