• NANDROLONE 300mg/ml

NANDROLONE 300mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 13
  • Availability: In Stock
  • 54.00€Американски нандролон (Deca) на TN Pharma (Trusted Nutrients) представлява флакон от 10мл. за мускулно приложение. За разлика от повечето познати анаболи на пазара за спортни добавки, Дека дураболин TN съдържа 300мг. Нандролон деканоат в 1мл.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 10ml. флакон (300mg/ml)

Фармацевично наименование: Nandrolone decanoate

Обща информация за Нандролон 300/TN Pharma:

Нандролон на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), познат на българския пазар под търговското име Дека-Дураболин, се отличава качествено от анаболните продукти на другите производители: флаконът съдържа 300мг. Нандролонов деканоат в 1 мл. и се равнява на 10 ампули по 300мг. активно вещество Nandrolone decanoate. Този продукт на TN Pharma е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти. 

Действие: Нандролон или Дека е отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и увеличаване на силата. Основните предимства, заради които Нандролон е толкова популярен стероид, са две. Първото е, че действа на повечето хора независимо от пола, възрастта и теглото. Второто особено важно е, че не е хепатоксичен, т.е. не е опасен за черния дроб. Главен негов плюс е, че повишава неимоверно и за кратък период от време белтъчния синтез, от което идва и така желаното нарастване на мускулите.

Нандролон Ти Ен Фарма намалява количеството на катаболния хормон кортизол; увеличава обмяната на веществата като подобрява кръвообращението. Повишава сексуалното желание както при мъжете, така и при жените. Нандролон (Тръстед нутриентс) оказва влияние върху естественото производство на тестостерон, въпреки че не прилича на другите тестостеронови препарати. Някои спортисти споделят, че след приема му престават болките в ставите, което се дължи на задържането на вода в организма. При този стероид добитата маса се губи малко по-трудно, отколкото при другите, особено ако тренировките са сериозни и интензивни. Много атлети създадоха уникални тела с Нандролон ТиЕн  

Прием и дозировка: Нандролон се инжектира мускулно като най-широко разпространеното правило за дозировката е следното: 4мг. Нандролон на 1 кг.телесно тегло за седмица. Впоследствие приемът трябва да се адаптира индивидуално, за да се постигнат същите резултати, и затова се препоръчват между 300 мг и 1000мг. седмично в зависимост от теглото на спортуващия. Тъй като нандролон продължава действието си в тялото за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нива в кръвта.

NANDROLONE 300mg/ml

  • 54.00€