• WINSTROL F 75mg/ml

WINSTROL F 75mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 10
  • Availability: In Stock
  • 50.00€Winstrol TN Pharma-Станозолол или Стромба-представлява флакон от 10мл. маслен разтвор за мускулно приложение. Винстрол TN съдържа 75мг. Станозолол в 1мл.

Производител: Tn-Pharma, USA

Опаковка: 10ml. флакон (75mg/ml)

Фармацевично наименование:  Stanozolol 

ОБЩА ИНФОРМАЦИЯ за Винстрол TN: 

Winstrol на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) се отличава качествено от другите анаболи на пазара за стимуланти: флаконът съдържа 75мг. станозолол в 1 мл. Този маслен Винстрол на Ти Ен Фарма е предназначен за всички, които предпочитат безапелационно качество и висок клас стероиди. 

Биохимично става въпрос за технология от най-висок клас, а именно за нова формула с удължено действие върху протеиновата обмяна, което е търсено и желано от всички. Winstrol TN Pharma повишава изграждането на протеин в мускулатурата като едновременно е възможно най-щадящ за организма по отношение на андрогенното действие. При синтетичното производство на този препарат са намалени до минимум нежеланите странични ефекти. В добавка към изгарянето на мазнини, Стромбата TN e особено ефикасна в изграждането на издръжливост, мускулен релеф, ефективна мускулна маса и сила за късо време, в цикъл от 30 до 45 дни.

Дозировка и прием:  Винстрол TиЕн Фарма се прилага мускулно. Разтворът трябва да бъде затоплен до телесна температура преди да се постави инжекцията. Предимството на този маслен винстрол е, че може да се смеси с всички препарати на маслена основа и може да се комбинира в една спринцовка. Прилага се от 50 до 100 мг. през ден или три пъти седмично. Winstrol TN е подходящ е за всички атлети, които искат да постигнат значими резултати за късо време. Освен това прилагането му е много по-безболезнено от всички водноразтворими препарати. Напълно стерилната маслена среда е друго предимство пред водния разтвор Винстрол.

Странични ефекти: Винстрол (Станозолол) дава високо ниво на  мускулен растеж, въпреки че в анаболно отношение препаратът е по-скоро умерен в сравнение с други значително по-силни субстанции. 

WINSTROL F 75mg/ml

  • 50.00€