• TURANABOL / 10 mg

TURANABOL / 10 mg

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: tab06
  • Availability: In Stock
  • 62.00€Туранабол TN Pharma за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимуланти.Туринабол, произведен в САЩ, гарантира изключителни резултати!  Turanabol дава сила, намалява мазнините и изгражда качествени и изразени мускули.Той съчетава в действието си най-доброто между Анавар и Дианабол (Methandienone). 

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 100 таблетки х 10mg.

Фармацевтично наименование: Chlorodehydromethyl Testosterone

Обща информация за Туранабол/Turinabol: 

Turanabol на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) гарантира изключителни резултати. 

Туранабол може да се окачестви като производно на Дианабола (Methandienone), но променената молекулна структура води до положителен баланс в характеристиките и действието му. Туринабол има значително по-ниска андрогенна активност в сравнение с Дианабола и значително по-добър баланс на анаболния спрямо андрогенния ефект. 

Действие: Той е 17-алфа алкилиран стероид. С Туранабол TN качването на мускулна маса няма да е така мощно, но ще бъде качествено. Не задържа вода и не ароматизира. Тези предимства на Туранабол осигуряват повече от твърдия вид на мускулатурата, който състезатели и бодибилдъри често наричат качествен мускул. Много атлети сравняват ефекта от употребата му с този на Анавар. Всъщност, Туранабол се различава от Дианабола единствено по 4-хлоро добавката. Именно 4-хлоро заместването прави Туранабола неподатлив на ароматизиране. Това е от изключителна полза за използващите го атлети и една от причините да бъде определян като “мекия Дианабол”.

Дозировка и прием: Оптималният прием na Turinabol TN е до 50мг. дневно или до 5 таблетки на ден. За разлика от анаболни стимуланти, Туринабол Ти Ен не натоварва бъбреци и отделителна система- ще го установите по цвета на урината. Тurаnabol TN не води до задържане на вода, акне, гинекомастия дори и при близки до или максимални дози. Изследвания върху мъже атлети показват, че приемът на 50 мг. Turanabol TN дневно в рамките на 6 до 8 седмици не причинява странични ефекти.

TURANABOL / 10 mg

  • 62.00€