• ANADROL / 50 mg

ANADROL / 50 mg

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: tab02
  • Availability: In Stock
  • 61.00€Анадрол 50 на TN Pharma (Oxymetholone), познат и като Анаполон, с оригинално качество и цена-гарантира изключителни резултати! Анадрол 50 с активно вещество Oxymetholone, произведен в САЩ, е най-ефективният анаболен стероид за прираст на мускулна маса и сила. Основното му предимство е, че подтиска в по-малка степен собственото производство на тестостерон.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 50 таблетки х 50mg

Фармацевтично наименование: Oxymetholone

Обща информация за Anadrol 50/Анаполон: 

Анадрол 50 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), познат и под търговското наименование Анаполон, е най-ефективният стероид за прираст на мускулна маса и сила. 

Оксиметолон - активната съставка на Анадрол- е бил развит и въведен на пазара от фирмата Синтекс през 60-те години. Прилаган е основно при лечение на анемия, тъй като действащото вещество Оксиметолон увеличава броя на червените кръвни телца. Производството на анадрол е преустановено 1993г. от Синтекс, тъй като нови, по-ефективни вещества се доказват като по-добри в лечението на анемия. През 1998г. фармацевтичната фирма Унимед възобновява производството и търговията на Оксиметолон, тъй като той се доказва като ефективно средство за повишаване на теглото при болни от СПИН, които страдат от драстична загуба на сили и тегло.

Действие: Anadrol увеличава броя на червените кръвни телца и така мускулите приемат повече кислород. Това повишава издръжливостта и вдига нивото на тренировка. С Анадрол 50 TN дори след няколко тежки серии ще имате сили и енергия. Анадрол Ти Ен е много подходящ за основен стероиден цикъл. Предимство е, че активната съставка Оксиметолон подтиска в по-малка степен собственото производството на тестостерон отколкото повечето стероиди. Заради повишеното задържане на вода в организма той „смазва" ставите като от една страна това увеличава силата, от друга - атлети с болки в тях тренират безболезнено.

Anadrol TN се комбинира отлично с Параболан TN (Trenbolone hexa) и/или Sustanon TN.  

Дозировка: Обичайният прием за размер и сила е от 1/2 до 3 таблетки или от 25 до 150 мг. дневно в рамките на цикъл от 4 до 6 седмици. Ако сте в категория над 100 кг., дозата е  максимално 150 мг, но за не повече от 3 седмици. По-дълги цикли не са препоръчителни заради силната му хепатоксичност, а и трябва да се вземат антиестрогени като Кломифен цитрат.

Препоръки и стероидни схеми: Анадрол не е стероид за начинаещи и трябва да се използва от бодибилдъри, достигнали определено развитие или с опит при по-слаби стероиди. Най-често се комбинира с Анавар TN (Oxandrolone), Параболан TN (Trenbolone hexa), Дека-дураболин (Nandrolone decanoate) и Примоболан TN (Methenolone).

ANADROL / 50 mg

  • 61.00€