• DIANABOLIC 100mg/ml

DIANABOLIC 100mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 06
  • Availability: In Stock
  • 47.00€Американски Метандиенон (Methandrostenolone) на фармацевтичната компания TN Pharma e нова, революционна разработка на маслена основа за мускулно инжектиране. 100 % фармацевтичен инжекционен Дианабол, made in USA, гарантира изключителни резултати.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 10 ml многодозов флакон 100mg/ml

Фармацевтично наименование: Methandrostenolone, Methandienone

 

Обща информация за инжекционен Дианабол: 

Дианаболик на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), популярен и под търговското име Метан, е производно на тестостерона и проявява силен анаболен и андрогенен ефект. Този инжекционен метандиенон на маслена основа за мускулен прием е технологично нова разработка на фармацевтичната индустрия.

С Метандростенолон ще увеличите значително мускулната си маса и сила за относително кратко време. Той е мощен стероид със свойства, които го правят изключително ценен за атлетите. 

 

Действие: Дианаболик е значително по-активен от еквивалентно количество тестостерон, което води до по-бързото нарастване на мускулна маса и сила. Добър анаболен стероид за основен цикъл за качване на мускулна маса. 

 

Дозировка и стероидни схеми: Оптималният прием на инжекционен Метандростенолон е на всеки два дни по 100мг.

Много добра е комбинацията с Дека Дураболин (Нандролонов деканоат) от 200мг. до 400 мг. седмично и Тестовис (Testosterone propionate) от 250 до 500мг. седмично в зависимост от теглото Ви и интензивността на тренировките. 

DIANABOLIC 100mg/ml

  • 47.00€