• BOLDENONE 300mg/ml

BOLDENONE 300mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 05
  • Availability: In Stock
  • 62.00€Болденон (Equipoise) TN Pharma - нова формула на познатия препарат във флакон от 10мл. за мускулно приложение. За разлика от другите стимуланти на пазара за спортни добавки, Boldenone TN съдържа 300mg Boldenone undecylenate в 1мл.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 10ml. флакон (300mg/ml)

Фармацевично наименование: Boldenone undecylenate

Обща информация за Болденон 300/Equipoise:

Болденон 300 на американската фирма TN Pharma се отличава качествено от другите анаболни продукти на пазара за спортни стимуланти. Флаконът съдържа 300мг. Болденон ундециленат в 1 мл. Този американски болденон е предназначен за всички, които предпочитат качество и висок клас анаболни стимуланти.

Действие: Спортисти и треньори ценят високо добре балансираните андрогенни и анаболни свойства на Болденона. Този продукт на TN Pharma не задържа вода и запазва голяма част от изградената мускулна маса. Това е изключително предимство в сравнение с голяма част от другите анаболи. Задържа добре азот и гарантира по-голямо разширяване на кръвоносните съдове. Повишава производството на червени кръвни телца.

Boldenone 300 TN осигурява бавен, но постоянен прираст от сила и мускулна маса. Положителните ефекти от Болденон ще са видими, когато се използва за по-дълги цикли. Ще забележите, че придобитата мускуна маса ще бъде по-плътна и дефинирана. Тъй като водната задръжка не е голяма при болденон и придобитата маса ще се запази по дълго. Размерите придобити с него могат да се запазят дълго време след като приемът е спрял. Също така Болденон 300 TN е уникален с това, че е с ниско естрогенно и прогестероново действие, така че ако сте страдали от гинекомастия в миналото, Boldenone TN ще се окаже много-добра алтернатива.  

Дозировка и прием: Оптималната доза Болденон TN е от 300mg до 600mg седмично за по-тежки атлети. Тъй като 1мл съдържа 300мг Boldenone undecylenate, седмичната доза може да се раздели на 2-3 приема за седмица, на равни интервали. Може да се прилага на всеки 2 дни.

Boldenone е много гъвкав стероид и може да се комбинира с други стероиди в зависимост от желания резултат. В цикъл за мускулна маса често се комбинира с Testoviron TN (Тестостерон енантат) или Testosterone C-250 (Тестостерон ципионат). Това води до прираст на мускулна маса и сила без страничните ефекти, които присъстват когато се ползва само тестостерон в големи дози. 

В стероиден цикъл за мускулен релеф размерите, твърдостта и плътността могат значително да се завишат когато се комбинира с неароматизиращи стероиди като Тренболон: Тренабол 100 TN или Тренабол 200 TN, Анавар (Oxandrolone) или Винстрол/Стромба (Stanozolol).

BOLDENONE 300mg/ml

  • 62.00€