• TOSTREX + / MALE 4% / 100 ml

TOSTREX + / MALE 4% / 100 ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: oth 001
  • Availability: In Stock
  • 68.00€Tostrex, познат и като Androgel, представлява тестостерон гел за кожно нанасяне на американската компания TN Pharma. Използва се при понижени нива на тестостерон при мъже и жени над 35 год. В резултат се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. Използва се и за отслабване и орелефяване с локално приложение.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 100 ml многодозов флакон 

Фармацевтично наименование: Testosterone Gel

Обща информация за Tostrex/Testosterone gel/Androgel: 

Tostrex (Тестостерон гел) или Андрогел на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е иновативен продукт за локално, външно приложение. Тострекс е революционна разработка на Tn-Pharma и се използва както от мъже така и от жени над 35 год. Тострекс е решението за Вашите необясними оплаквания от безсъние и болки в стави и мускули. В резултат ще се радвате на повишен тонус, настроение и енергия. След 3 дни ще забравите депресиите. 

Действие на Тострекс (Тестостерон гел): Използва се и за целево отслабване в определни области. Области на приложение: коремна област, вътрешна страна на бедрата, рамене, горна част на ръце (трицепс). За локална, външна употреба. Tostrex ефективно бори целулита.  Гелът се нанася лесно и попива бързо.

Дозировка: Тострекс гел или Андрогел е използва ежедневно от 40 мг до 80мг или до две натискания с помпичката. Препоръчва се да се прилага сутрин, след като тялото се подсуши добре след душа с хавлиена кърпа. Много е важно след намазването, ръцете веднага да се измиват със сапун и вода! 

TOSTREX + / MALE 4% / 100 ml

  • 68.00€