• TOSTREX + / FEMALE 2% / 100 ml

TOSTREX + / FEMALE 2% / 100 ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: oth 001
  • Availability: In Stock
  • 50.00€Tostrex 2% е американски гел за кожно нанасяне TN Pharma, подходящ за жени. Ако чувствате, че сте с понижена жизнена енергия и либидо, депресивно настроение и липса на желание, Тострекс ще повиши Вашия тонус, настроение и енергия. Използва се и за отслабване и против целулит с локално приложение.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 100 ml многодозов флакон 

Фармацевтично наименование: Testosterone Gel 2%

Обща информация за Tostrex 2% /Testosterone gel:

Tostrex 2% за жени на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е тестостерон гел за локално, кожно приложение. Тострекс е най-нова разработка на Tn-Pharma и се използва при понижени нива на тестостерон. Симптомите  са обикновено понижена жизнена енергия и либидо, депресивно настроение и липса на желание. Тострекс ще повиши Вашия тонус, настроение и енергия. Тострекс е решението за Вашите необясними оплаквания от безсъние и болки в стави и мускули. След 3 дни ще забравите депресията. 

Действие на Тострекс 2% (Тестостерон гел): Използва се и за целево отслабване в определени части на тялото и против целулит.

Области на локално приложение: коремна област, вътрешна страна на бедрата, рамене, горна част на ръце (трицепс). За локална, външна употреба. Tostrex 2% ефективно бори целулита. Гелът се нанася лесно и попива бързо.

Дозировка: Тострекс 2% може да се използва ежедневно от 20мг до 40мг или до две натискания с помпичката. Препоръчва се да се прилага сутрин, след като тялото се подсуши добре след душа с хавлиена кърпа. Много е важно след намазването, ръцете веднага да се измиват със сапун и вода! 

TOSTREX + / FEMALE 2% / 100 ml

  • 50.00€