• ULTRA FAT BURNER  tab/ 450 mg

ULTRA FAT BURNER tab/ 450 mg

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: tab45acu
  • Availability: In Stock
  • 57.00€ULTRA FAT BURNER 450 / mg  (Ephedrin) е препарат, който е разработен като деконгестант, като средство за лечение на ниско кръвно налягане, както и като средство за отслабване, поради мощния си термогенен ефект и ефектът му по подтискане на апетита.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 60 таблетки х 450mg.

Фармацевтично наименование: Ephedrine Hydrochloride, Caffeine, Aspirin

Съдържание: Ephedrine Hydrochloride - 50mg, Caffeine - 200mg, Aspirin - 200mg

Обща информация за ULTRA FAT BURNER 450 / mg

Ефедрин е препарат, който е разработен преди много време и който се е използвал и продължава да се използва за редица цели. Десетилетия наред, той се е използвал, като деконгестант, като средство за лечение на ниско кръвно налягане, както и като средство за отслабване, поради мощния си термогенен ефект и ефектът му по подтискане на апетита.

Функции на Ефедрина

Ефедрин Хидрохлорид е от същото семейство на Албутерон Сулгат и Кленбутерол Хидрохлорид. Въпреки това, за разлика от Кленбутерол, който е бета-2 антагонист, Ефедрина е едновременно алфа и бета антагонист. Като резултат, употребата му води до значителна серекция на норепинефрин, който е много сходен като функция с адреналина. Употребата на продукта води до значителна стимулация на централната нервна система, както драстично повишаване на термогенезата. Резултатът от това е, повишена телесна темперетура и повишен метаболизъм, което води до изключително скоростно изгаряне на подкожните мазнини. Също така, употребата на този продукт по време на цикъл с Анаболни Стероиди, повишава тяхната анаболна активност и ефект.

Ultra Fat Burner Ephedrine е сред най-добрите продукти, когато стане дума за подтискане на апетита.

Ефекти от употребата на Ефедрин

Ефектите от употребата му, могат да бъдат разделени в три основни направления :

Мощен термогенен ефект –  води до повишаване на термогенезата в организма, повишаване на базовия метаболизъм, както и на енергията която изразходвате за всяко едно физическо усилие. Тези ефекти, водат до изгарянето на значително по-голямо количество калории, както по време на покой, така и по време на физическа активност. Резултат от това е значително намаляване на подкожните мазнини, особено в проблемните зони. Тук е важно да споменем, че при употребата на Ефедрин, отново е задължително спазването на стриктен хранителен режим за постигането на оптимални резултати.

Бронходилатор – използва се в продължение на десетилетия, като бронходилатор при различни проблеми свързани със затруднения в дишането. Приемът на Ефедрин води до разширяване на дихателните пътищя, повишен аеробен капацитет, издържливост и повишен праг на умората.

Подтискане на апетита – ефектът в това направление е прост. Приемайки продукта, Вие ще изпитвате много по-малко желание да се храните, ще се чувствате сити и енергични.

Странични ефекти от употребата на Ефедрин

Употребата на Ultra Fat Burner Ephedrine може да доведе до появата на някои странични ефекти, които основно се дължат на способността му интензивно да стимулира централната нервна система. Подобни странични ефекти могат да включват :

Тремор в ръцете

Безсъние (понякога тежко)

Повишен сърдечен ритъм

Замаяност

Главоболие

Цялостно чувство на неблагоразположеност

Ако се проявят, повечето от тези странични ефекти спират след няколко дни, но в някой случай могат да се окажат много сериозно изразени и да наложат прекратяване на употребата.

Начин на употреба

Като средство за отслабване се използва в дози от 450 мг./ 2 пъти дневно, поради краткия си полу-живот. По този начин се осигурява постоянно поддържане на висок метаболизъм през целия ден. За постигането на още по-силен ефект, в този продукт Ефедринът е комбиниран с Кофеин и Аспирин, които значително повишават продължителността и силата на ефекта. Общата продължителност на приема на Ефедрин е желателно да не надхвърля 3 седмици с поне 1-2 почивка преди да се започне отново.

Като стимулатор преди спортно събитие, продукта се приема няколко дни преди събитието, както и непосредствено преди него.

ULTRA FAT BURNER tab/ 450 mg

  • 57.00€