• ULTRA FAT BURNER cap / 450 mg

ULTRA FAT BURNER cap / 450 mg

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: tab09tu
  • Availability: In Stock
  • 80.00€Ултра Фет Бърнър на американската фирма Tn-Trusted Nutrients в опаковка от 50 капсули по 450мг. е универсално средство за отслабване. Този американски Ultra Fat Burner повишава термогенезата и подтиска апетита. Фармацевтичен продукт на базата на ефедрин, който гарантира изключителни резултати!

Производител: TN Pharma (Trusted nutrients), USA

Опаковка: 50 капсули х  450mg

Фармацевтично наименование: Ephedrine Hydrochloride – 50 mg, Caffeine – 200 mg, Aspirin / acetylsalicylic acid (ASA) – 200 mg

Обща информация за Ultra Fat Burner TN/ Ефедрин 450: 

Ултра Фет Бърнер  (Ultra Fat Burner) на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients)-най-доброто средство за отслабване и подтискане на апетита! Фармацевтичен продукт, който гарантира изключителни резултати. Не само за спортисти в предсъстезателна подготовка, а и за всички, които търсят силно средство за изчистване на излишните мазнини. 

Професионалните спортисти, щангисти и пауърлифтърите високо ценят качествата на това универсално средство за отслабване TN Pharma. 

Действие: В медицината ефедринът се е използвал десетилетия наред за лечение на ниско кръвно налягане както и като бронходилатор при различни дихателни проблеми.  Приемът на Ефедрин води до разширяване на бронхите и повишава аеробния капацитет, издръжливостта и повишава прага на умората. Действа върху централната нервна система, повишава пулса и има мощен термогенен ефект. Резултатът е повишена телесна температура и забързан метаболизъм. С този американски Ултра Фет Бърнър ефективно ще постигнете скоростно изгаряне на подкожните мазнини, а същевременно подтиска апетита. 

Дозировка:  Като средство за отслабване се използва в дози от 450 мг./ 2 пъти дневно, поради краткия си полу-живот. По този начин се осигурява постоянно поддържане на висок метаболизъм през целия ден. За постигането на още по-силен ефект, в този продукт Ефедринът е комбиниран с Кофеин и Аспирин, които значително повишават продължителността и силата на ефекта. Общата продължителност на приема на Ефедрин е желателно да не надхвърля 3 седмици с поне 1-2 почивка преди да се започне отново.

ULTRA FAT BURNER cap / 450 mg

  • 80.00€