• ANAVAR / 10 mg

ANAVAR / 10 mg

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: tab12
  • Availability: In Stock
  • 72.00€Анавар на TN Pharma (Trusted Nutrients), популярен като Окса или Оксандролон, с фармацевтично качество на ТОП цена! Анавар, made in USA, гарантира изключителни резултати! Този оригинален Anavar дава сила, намалява мазнините и изгражда качествени, плътни и дефинирани мускули.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 100 таблетки х 10mg.

Фармацевтично наименование: Oxandrolone

Обща информация за Анавар/Оксандролон: 

Американски Оксандролон на фармацевтичната компания TN Pharma (Trusted Nutrients), популярен под търговското име Анавар, е синтетичен препарат, дериват на DHT. Оригинален Анавар с безкомпромисно качество за професионални спортисти и атлети.

Важно за Анавар: Анавар TN е предпoчитан стероид сред културисти и пауърлифтъри по три причини:

1. Той предизвиква значително нарастване на силата, тъй като стимулира синтеза на креатинфосфат в мускулните клетки без да задържа вода в ставите и мускулатурата. Пауерлифтъри и тежкоатлети, които не искат да преминават в друга категория, използват това свойство на оксандролона, което им позволява да станат по-силни без да качват килограми.

2. Втората причина, поради която Anavar TN е любим на много атлети е, че не ароматизира в никакави дози. Той е един от малкото стероиди, който не се превръща в естроген.

3. Третата причина е, че Anavar (Trusted Nutrients) дори във високи дози не оказва влияние на собственото производство на тестостерон. Това свойство се дължи на факта, че оксандролон не упражнява отрицателна обратна връзка по оста хипоталамус-хипофиза-тестиси. С други думи: при прием на оксандролон тестисите не сигнализират на хипоталамуса -за разлика от приема на повечето други стероиди-да намали или да прекрати производството на гонадотропния хормон  (GnRH) и на лутеинизиращия хормон (LHRH). 

В заключение: С Анавар TN няма съществено да качите мускулна маса, но значително ще порасне силата Ви. Което означава по-големи и повече тежести. А това в крайна сметка при редовни тренировки ще повиши и мускулната Ви маса.

Дозировка: Стандартният прием на Anavar TN е 2-3 пъти дневно по 1 таблетка. Бодибилдърите приемат по 1мг. на килограм тегло. Важно е да се знае, че активната субстанция Oxandrolone се абсорбира по-добре, когато се приема веднага след хранене.

Стероидни схеми: Приемът на Анавар се препоръчва най-често в предсъстезателна подготовка и цикъл за мускулен релеф. Той намира приложение и при цикли за покачване на мускулна маса, но в тези случаи е препоръчително той да се  комбинира със силни андрогени като Тестовис  (Testosterone propionate) и Дианабол TN (Methandienone).

Странични действия: Тъй като Оксандролон е много слабо токсичен и почти няма странични ефекти, се употребява от много атлети за по-дълги периоди от време. Въпреки това не препоръчваме употребата му за повече от няколко последователни месеца, защото като всички 17-алфа-алкилирани стероиди натоварва по-сериозно черния дроб.

ANAVAR / 10 mg

  • 72.00€