• ULTRA FAT BURNER cap / 50 mg

ULTRA FAT BURNER cap / 50 mg

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: tab09
  • Availability: In Stock
  • 78.00€Ултра Фет Бърнър (Ephedrin) на американската фирма Tn-Trusted Nutrients в опаковка от 50 капсули по 50мг. е универсално средство за отслабване. Този американски Ultra Fat Burner повишава термогенезата и подтиска апетита. Фармацевтичен продукт на базата на ефедрин, който гарантира изключителни резултати!

Производител: TN Pharma (Trusted nutrients), USA

Опаковка: 50 капсули х  50mg

Фармацевтично наименование: Ephedrine hydrochloride

Обща информация за Ultra Fat Burner TN/ Ефедрин 50: 

Ултра Фет Бърнер  (Ultra Fat Burner) на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients)-най-доброто средство за отслабване и подтискане на апетита! Фармацевтичен продукт, който гарантира изключителни резултати. Не само за спортисти в предсъстезателна подготовка, а и за всички, които търсят силно средство за изчистване на излишните мазнини. 

Професионалните спортисти, щангисти и пауърлифтърите високо ценят качествата на това универсално средство за отслабване TN Pharma. 

Действие: В медицината ефедринът се е използвал десетилетия наред за лечение на ниско кръвно налягане както и като бронходилатор при различни дихателни проблеми.  Приемът на Ефедрин води до разширяване на бронхите и повишава аеробния капацитет, издръжливостта и повишава прага на умората. Действа върху централната нервна система, повишава пулса и има мощен термогенен ефект. Резултатът е повишена телесна температура и забързан метаболизъм. С този американски Ултра Фет Бърнър ефективно ще постигнете скоростно изгаряне на подкожните мазнини, а същевременно подтиска апетита. 

Дозировка:  Препоръчваният от специалистите прием на Ефедрин (Ултра Фет Бърнър) TN е от 25мг до 50мг дневно в зависимост от организма. Ако сте напреднал бодибилдър или професионален спортист, приемът може да достигне 2 таблетки дневно за период от 1 месец. 

ULTRA FAT BURNER cap / 50 mg

  • 78.00€