• TADALIS  12 /60mg

TADALIS 12 /60mg

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: tada085
  • Availability: In Stock
  • 50.00€Tadalis с активна съставка Тадалафил Ви гарантира успешен и продължителен сексуален акт. Т.нар.“Хапче за уикенда“ е доказало качествата си като средство за повивишаване на физическата издръжливост и еректилната функция при мъжа. Действа до 36 часа след прием.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 12 таблетки х 60mg.

Фармацевтично наименование: Tadalafil 

Тадалис е един от най-успешните продукти за мъжка ерекция на пазара в момента. Представлява 12 таблетки в луксозна  кутия с концентрация от 60мг. в таблетка. Активната съставка при него е Tadalafil. Разликата между Тадалис, Виагра (Sildenafil citrate) и Левитра (Vardenafil) е, че тадалафилът (Tadalis) има по-дълъг полуживот (17.50 часа) в сравнение с Viagra (4.0-5.0 часа) и Левитра (4,0-5.0 часа). Това  удължава удоволстевието от сексуалния акт и с това Tadalis спечелва прозвището си „Хапче за уикенда“.

От ноември 2012г. Тадалафил се предписва в Германия като лекарство за терапия в случаи на доброкачествен синдром на простатата.

Действие:

За разлика от другите активни вещества, Тадалафил може да се приема в дози до 5мг. и ежедневно. Тази константна терапия, заедно с продължителното му действие, осигурява постоянни нива в организма и така може да разчитате и на спонтанна сексуална активност.

Тадалис Ви дава безотказна сигурност да достигнете и задържите ерекцията си по-дълго време. Този секс стимулант принадлежи към групата на ензимните инхибитори. След сексуална стимулация, тадалис усилва притока на кръв към пениса и позволява на кръвоносните съдове там да се разширят. Резулатите са подобрена еректилна функция. Важно е да се знае, че Тадалис не действа ако няма сексуална стимулация.

Дозировка:

Препоръчително е да се приеме една таблетка преди очакваната сексуална активност с или без храна. Тази доза трябва да бъде приета поне 30 минути преди секс. Максималната честота на прием е веднъж дневно. Тадалис е предназначен за употреба преди очаквана сексуална активност.

Да се съхранява в оригинална опаковка, за да се предпази от влага. Да не се съхранява при температура над 30º С.

Противопоказания: Не приемайте Тадалис ако:

-сте алергични към Тадалафил или към някоя от останалите помощни съставки на този препарат:

–приемате някакъв вид органичен нитрат или донори на азотен оксид като амилнитрит. Това са група лекарства („нитрати“), използвани при лечението на ангина пекторис („гръдна болка“). TADALIS увеличава ефектите на тези медикаменти. Ако вземате някаква форма на нитрати или не сте сигурен, консултирайте се с лекаря си;

– страдате от сериозно сърдечно заболяване или сте имали сърдечен пристъп през последните 3 месеца;

-сте преживели инсулт (мозъчен удар) през последната половин година;

-имате хипертония;

–някога сте имали загуба на зрение в резултат на неартериална антериорна исхемична очна невропатия (NAION) – „инсулт на окото“.

TADALIS 12 /60mg

  • 50.00€