• PRIMOBOL 200mg/ml

PRIMOBOL 200mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 17
  • Availability: In Stock
  • 81.00€Primobol 200 TN Pharma (Trusted Nutrients) представлява нова формула на познатия Примоболан депо,  във флакон от 10мл. за мускулно приложение. Примобол TN съдържа 200мг. Метенолон енантат в 1мл.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 10ml. флакон (200mg/ml)

Фармацевично наименование: Methenolone enanthate

Обща информация за Примобол 200/TN Pharma:

Примобол 200 на американската фирма TN Pharma се отличава качествено от другите анаболни продукти на пазара за спортни стимуланти. Флаконът съдържа 200мг. Метенолон енантат в 1 мл. Този американски Примоболан е предназначен за всички, които предпочитат безкомпромисно качество и търсят висок клас анаболни стимуланти.

Действие: Високо анаболен и много ниско андрогенен, примоболан е отличен избор в предсъстезателна подготовка. Примобол 200 TN не ароматизира и не е хепатоксичен, т.е. не застрашава черния дроб. И поради този факт, се счита много подходящ и за жени спортистки. Мускулното развитие с този стероид е бавно, но с изключително добро качество. Напредналите атлети приемат Примоболан за регулиране на катаболния обмен през стероидните паузи.

Дозировка и стероидни схеми: Примобол TN може да се комбинира ефективно с всички стероиди в зависимост от целта. Тези от вас, които искат бързо да качат мускулна маса и нямат Дека 300 TN (Nandrolone) под ръка, могат да приемат Примоболан заедно със Сустанон 300 TN и Дианабол (Methandienone). Всички, които имат търпение или се страхуват от потенциалните странични ефекти, могат да се задоволят с комбинацията от Примобол 200 TN един път седмично и Дека Дураболин от 200 до 400 мг. седмично.

Най-добра е комбинацията е между Примобол 200 и маслен Винстрол (Winstrol oil) TN. Примоболан не ароматизира под никаква форма. Оптималният прием варира от 200 до 400 мг. седмично, но напредналите атлети могат да достигнат и до 800мг. на седмица. В предсъстезателен цикъл се комбинира със Стромба (Stanozolol), и/или Тренболон TN (Trenbolone acetate). В основен стероиден цикъл за атлети е добра комбинацията с Тестовис (Testosterone propionate), Dianabol (Methandienone) или Анадрол (Oxymetholone).

PRIMOBOL 200mg/ml

  • 81.00€