• NANDROLONE 400mg/ml

NANDROLONE 400mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 14
  • Availability: In Stock
  • 60.00€Нандролон 400 TN Pharma (Trusted nutrients) представлява най-нова разработка на познатия Дека Дураболин в многодозов флакон за мускулно приложение. Deca TN съдържа 400мг. Nandrolone decanoate в 1мл. 

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 10ml. флакон (400mg/ml)

Фармацевично наименование: Nandrolone decanoate

Обща информация за Нандролон 400/TN Pharma:

Нандролон 400 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), познат на българския пазар под търговското име Дека-Дураболин, е качествено нова разработка на продукта. Флаконът съдържа 400мг. Нандролон в 1 мл. и се равнява на 10 ампули по 400мг. активно вещество Nandrolone decanoate. Този продукт на TN Pharma е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти. 

Действие: Дека дураболин (400 mg/ml) е отлично средство за основен стероиден цикъл, за качване на мускулна маса и увеличаване на силата. Нандролон деканоат е задължителна част от стака с Тестостерон и Дианабол (Methandienone). Основна причина за това е, че Деката добавя много сила в цикъла без да увеличава страничните ефекти.

Второто особено важно е, че не е хепатоксичен препарт, т.е. не е опасна за черния дроб. Характерното при Нандролон 400 TN Pharma е изключителното нарастване на мускулна маса и сила както и впечатляващото качване на тегло за късо време. Заради специфичното си биохимично действие, Нандролон 400 не бива да се използва самостоятелно, а винаги в комбинация с тестостерон или след цикъл да се приема Кломид (Clomiphene citrate) и Прегнил (PCT).  

Стероидни схеми: За мускулна маса Nandrolone 400 се комбинира отлично с Parabolan, Boldenone, Testovis (Testosterone propionate) или Мастерон (Mastabol 200) TN от инжекционните препарати; от оралните най-подходяща е комбинацията с Анадрол 50 или Dianabol TN. За сила се съчетава чудесно с Анавар (Oxandrolone). 

Като част от стероиден цикъл за релеф, Нандролон 400 се комбинира оптимално с Winstrol TN (oil), Prilmobol  (Primobolan) и Clenbuterol. 

Дозировка: Тъй като Нандролон 400 продължава действието си в организма за период от 4 до 6 седмици, често е достатъчна една инжекция седмично, за да се поддържат стабилни нивата му в кръвта.Deca durabolin 400 е препоръчително да се приема за период не по-малък от 8 седмици, но не по-дълъг от 12 седмици. 

Странични ефекти: Нандролон 400 може да се ползва успешно от почти всички атлети с положителни резултати и незначителни странични ефекти. Deca си е спечила репутация на препарат, който облекчава болките в ставите и сухoжилията. Атлети, които имат оплаквания в раменете, коленете или лактите тренират без болка по време на цикъл с Deca Durabolin 400. 

NANDROLONE 400mg/ml

  • 60.00€