• MENT 75mg/ml

MENT 75mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 31
  • Availability: In Stock
  • 99.00€MENT TN Pharma (Trusted nutrients) представлява мултидозов флакон от 10мл. Trestolone Acetate за мускулно приложение. MENT TN съдържа 75мг. Trestolone Acetate в 1мл.

Производител: Tn-Pharma (Trusted Nutrients), USA

Опаковка: 10ml. флакон (75mg/ml)

Фармацевично наименование: Trestolone Acetate

Обща информация за MENT 75mg/ml:

MENT на американската фирма Tn-Pharma (Trusted Nutrients)  се отличава качествено от останалите анаболни продукти. Флаконът съдържа 75мг.  Trestolone Acetate в 1мл. и се равнява на 10 ампули по 75мг. Този американски тренболон е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и висок клас анаболни стимуланти. 

Действие: Trestolone Acetate e за ефективно покачване на чиста мускулна маса и сила.

MENT обикновено осигурява на потребителя изключителни резултати в относително кратък период от време. MENT TN се използва успешно както за подобряване на релефа, така и за увеличаване на мускулната маса и сила. MENT не ароматизира. Не се забелязва задържане на вода, така че мускулната маса, придобита по време на цикъл с MENT ще бъде много плътна и дефинирана. MENT придава огромна твърдост на мускулите. Високото му андрогенно действие намалява вероятността от претрениране и ускорява възстановяването. Мускулите изглеждат обемни и в същото време дълбоко очертани. Oт него не трябва да се очаква рязко увеличение на телесното тегло, а се наблюдава прираст на така желаната качествена мускулатура.

Прием и дозировка: Повечето атлети инжектират MENT TN два пъти седмично. Опитът показва, че добри резултати се постигат при дози от 1мл. всеки втори ден. MENT на Tn-Pharma е едно уникално съединение за изключителни резултати за професионални тежкоатлети, бодибилдъри и културисти. При прием от 200мг до 300 мг. седмично или 2 до 3 милилитра MENT TN, няма писк за черния дроб. Препоръчва се употреба в цикъл до 8 седмици. 

При по-дълги цикли е добре да се приемат тестостерон стимулиращи препарати в края на цикъла като Прегнил 1500 iu (HCG), Прегнил 5000 IU (HCG) или Провирон (Mesterolone) на Tn-Pharma.  

Странично действие: Притесненията за поява на гинекомастия са неоснователни ако използвате само MENT без да комбинирате с други стероиди, затова няма нужда да се примат антиестрогени. Трябва да се отбележи, че MENT е относително хепатоксичен, затова се препоръчва употребата на протектори за черния дроб като Карзил, Essentiale Forte, a най-добрия вариант е Трансметил.

MENT 75mg/ml

  • 99.00€