• MASTABOL E 200mg/ml

MASTABOL E 200mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 29
  • Availability: In Stock
  • 65.00€Мастабол TN Pharma представлява флакон от 10мл. за интрамускулно приложение. Mastabol E TN съдържа 200мг. Дростанолон енантат в 1мл. Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 10ml флакон 200mg/ml

Фармацевично наименование: Drostanolone Enanthate

Обща информация за Mastabol E 200/TN Pharma: 

Мастабол 200 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), се отличава качествено от другите познати спортни стимуланти: флаконът съдържа 200мг. пречистен Дростанолон енантат в 1мл. и се равнява на 10 ампули по 200мг. активно вещество Drostanolone Enanthate. Този продукт на Ти Ен Фарма (Тръстед нутриентс) е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и търсят висок клас анаболи. 

Мастабол Ти Ен с активна съставка Дростанолон пропионат, се използва предимно от спортуващи, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си. 

Действие: Mastabol E TN Pharma е стероид със сериозни анаболни и антиестрогенни свойства. Мастабол  E 200 е средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожните мазнини. 

Мастабол  TN е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. 

Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация. 

Дозировка и стероидни схеми: Дозите обичайно са 100 мг. на всеки 3 до 6 дни. Седмичният прием е в рамките на 400мг. до 500мг.

Странични действия: Мастабол  E 200 TN има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

MASTABOL E 200mg/ml

  • 65.00€