• MASTABOL P 100mg/ml

MASTABOL P 100mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 28
  • Availability: In Stock
  • 52.00€Мастабол TN Pharma представлява флакон от 10мл. за интрамускулно приложение. За разлика от повечето познати анаболни стимуланти, Mastabol TN съдържа 100мг. Дростанолон пропионат в 1мл. Производител: TN Pharma, USA

Опаковка: 10ml флакон 100mg/ml

Фармацевично наименование: Drostanolone propionate

Обща информация за Mastabol 100/TN Pharma: 

Мастабол P 100 на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients), познат на българския пазар под търговското име Мастерон, се отличава качествено от другите познати спортни стимуланти: флаконът съдържа 100мг. пречистен Дростанолон Ди-пропионат в 1мл. и се равнява на 10 ампули по 100мг. активно вещество Drostanolone propionate. Този продукт на Ти Ен Фарма (Тръстед нутриентс) е предназначен за всички, които държат на фармацевтично качество и търсят висок клас анаболи. 

Мастабол Ти Ен с активна съставка Дростанолон пропионат, се използва предимно от спортуващи, които целят повишаване твърдоста и плътноста на мускулатурата си. Мастабол  е получен от дихидротестостерон (DHT) като основата на DHT е модифицирана с 2-метил група, за да се увеличат анаболните свойства на продукта. Така той става по-ефективен в изграждането на мускулна тъкан. 


Действие: Mastabol TN Pharma е стероид със сериозни анаболни и антиестрогенни свойства. Мастабол P 100 е средство за солидно увеличаване на мускулната маса и сила като това обикновено е съпроводено и от редуциране на подкожните мазнини. 

Мастабол ТиЕн не ароматизира дори и в по-високи дози, поради което няма нужда от прием на Кломифен или Nolvadex. Той често се използва от спортуващи, които са чувствителни към естроген, защото е мощен естроген-блокер. Мастабол  TN е много подходящ в предсъстезателна подготовка за релеф като придава твърдост и плътност на мускулатурата и подчертава сепарацията. 

Освен в цикъл за мускулен релеф, може да се използва и когато се цели избягване на водна задръжка и ароматизация. 

Дозировка и стероидни схеми: Дозите обичайно са 100 мг. на всеки 3 до 6 дни. Тъй като субстанцията Drostanolone Di-propionate e с кратък живот, са необходими чести поставяния на инжекции. Стероидният цикъл продължава между 6 и 12 седмици. Мастабол TN Pharma е особено ефективен в комбинация със стероиди като Винстрол TN (Stanozolol), Параболан TN (Trenbolone hexa), Primobol TN  (Примоболан депо), амeрикански Анавар TN и Тестовирон TN (Testosterone enanthate). Поради това кратко време инжекциите трябва да бъдат многократни, поне на всеки 3 или 4 дни, за да поддържат постоянно ниво на хормона в кръвта. Седмичният прием е в рамките на 400мг. до 500мг.

Странични действия: Мастабол P 100 TN има минимални странични ефекти, което го прави предпочитан избор както от бодибилдърите на диета, така и от атлетите от скоростните физически спортове.

MASTABOL P 100mg/ml

  • 52.00€