• DNP SPAY / 100 ml

DNP SPAY / 100 ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: oth 004
  • Availability: In Stock
  • 52.00€DNP спрей е най-ефективният познат препарат за отслабване. Основното му предимство е, че ускорява мастния метаболизъм и води до 100% изгаряне на нежеланите мазнини. Препаратът се употребява от професионални спортисти, като е подходящ и за случаи на наднормено тегло.

Производител: TN Pharma, USA

Опаковка:  Флакон за пръскане - 100 ml

Фармацевтично наименование: 2,4 Dinitrophenol

DNP спрей – изцяло нова технология, ултра изгаряне на мазнините. DNP е познат вече от десетилетия препарат, чиято слава не се забравя, защото и до ден днешен остава най-екстремно изгарящия мазнини препарат. Той повишава телесната температура и ускорява мастния метаболизъм като изкарва навън и изгаря всички мастни клетки. DNP е препарат, който трябва да използвате с повишено внимание и периода на употреба не е хубаво да е повече от 7-14 дни. Под формата на спрей DNP е правилно дозиран, така че да няма опасност от предозиране по невнимание, удобен и лесен за мазане и  като не минава през храносмилателния тракт се усвоява много по-бързо и качествено, като не натоварва и черния дроб.

Начин на употреба: 1-2 пръскания от тубичката са достатъчни – разнасяте равномерно по гърдите и раменете или още по-добре – по проблемните зони корем, бедра, задни части. Оставяте препарата да попие и… се наслаждавате на резултатите, които постигате. Мазането не трябва да е повече от 1 път на 24 часа, за да не предозирате и все пак започнете от малка доза, за да усетите Вашата индивидуална такава.

DNP SPAY / 100 ml

  • 52.00€