• ANDROXINE 50mg/ml

ANDROXINE 50mg/ml

  • Brand: Tn-pharma
  • Product Code: inj 04
  • Availability: In Stock
  • 62.00€Андроксин TN Pharma е водна суспензия на Тренболон от 50мг/мл. Той е най-мощният стероид, използван от културистите днес! Представлява флакон от 10мл. за мускулно приложение. Тренболон е многоцелеви препарат, който не ароматизира и не води до естрогенно натрупване.

Производител: Tn-Pharma, USA

Опаковка: 10ml флакон 50mg/ml

Фармацевтично наименование: Trenbolone Aqua Suspension

Обща информация за Андроксин 50/Тренболон база:

Androxine на американската фирма TN Pharma (Trusted Nutrients) е анаболен стероид с активна съставка Тренболон като водна суспензия от 50mg/ml. Водната основа действа много бързо, поради което повечето културисти предпочитат да го прилагат ежедневно, за да поддържат нивата му в кръвта на оптимално ниво. На практика Тренболон е най-мощният стероид, използван от културистите днес. "Трен", както често е наричан, е колкото андрогенен толкова и анаболен препарат. Той не ароматизира и следователно не води до естрогенно натрупване. Това, заедно с високите му андрогенни свойства, прави мускулите много плътни, твърди и дефинирани. 

Trenbolone става известен на пазара за спортни добавки под търговското наименование Parabolan (Параболан). Атлетите използвали препарата, отбелязват значителни резултати. За да добиете представа колко мощен стероид е Андроксин, трябва да знаете, че препарат като Тестостерон има анаболен рейтинг 100, докато Тренболон има рейтинг 500. Той е много подходящ в предсъстезателен период. Спортисти, използвали Androxine, споделят, че изгарят мазнини дори когато диетата им не е много чиста.

Действие и оптимални комбинации: Тъй като Андроксин е многоцелеви препарат, ампулите се прилагат както за мускулен обем, така и за мускулен релеф. В стероиден цикъл за маса се комбинира с Тестовис (Testosterone propionate) или Dianabol TN (Methandienone). В период на чистене и мускулен релеф комбинацията с Винстрол TN (Stanozolol water based) или Анавар TN (Oxandrolone) е невероятна.

Дозировка: Оптималният прием на Андроксин е ежедневно, между 250мг и 350мг. седмично за период от 6 до 8 седмици. Препаратът не се препоръчва за жени.

ANDROXINE 50mg/ml

  • 62.00€