Поръчка - Доставка - Плащане

Как да направя поръчка?

1. Най-бързо и лесно може да си поръчате като използвате телефонния номер на сайта - +359 000 000 временно недостъпен.

2. Другият бърз и сравнително лесен начин да си поръчате при нас е като използвате формата за контакти "Contact Us" в долната част на страницата и заявите в полето "Enquiry" желаните от Вас продукти, посочите точен адрес за доставка или най-близък и удобен офис на ЕКОНТ или СПИЙДИ. Необходимо е в поле СЪОБЩЕНИЕ да добавите телефон за обратна връзка. Ние ще Ви се обадим за потвърждение на заявката.

3. За стандартна поръчка при нас е необходимо да направите следното: След като изберете желаните продукти и ги насочите към количката за пазаруване в средната част на страницата, трябва да се регистрирате като въведете е-мейл адрес, телефон за обратна връзка и адрес за доставка. Избирате си парола, която е необходима за всяко следващо влизане в нашия магазин. Така имате собствен акаунт.

4. За поръчки  в рамките на България, доставката е безплатна! Поръчки извън България в рамките на Европейския съюз се доставят с твърда такса в размер на 40 лв.

Доставка и плащане

Поръчките приети до 16.00 часа се изпращат още същия ден, поръчките приети след 16.00 часа се изпращат на клиента на следващия ден. Ако поръчате продукти от нас от понеделник до петък до 16 часа, Вашата поръчка ще бъде доставена до Вас на следващия ден. Ако поръчате продукти  през почивните или празнични дни , вашата пратка ще бъде изпратена в понеделник или в първия работен ден. След като поръчате желаните от Вас продукти, вашата поръчка ще Ви бъде изпратена с куриер (cash on delivery). 

Заплащането се извършва с наложен платеж, при доставката.