TN PHARMA в България

TN PHARMA в България

ТN Pharma e фирма с 15- годишно присъствие на Българския пазар на спортни и анаболни стимуланти за професионалисти. Фирмата работи безкомпромисно със 100% лабораторно изледвани и пречистени субстанции, като прилага познанията на учени, технолози, спортни лекари и треньори. TN Pharma залага основно на качеството в производствения процес, което означава строг контрол във всяка технологична стъпка. 

Нашите Продукти

Продуктите на Tn-Pharma са с по-висока от познатата от миналото концентрация, спецялно  предназначена за целите на спортистите. Продктите ни са с най-високо качество, и са формулирани за максимално действие, без да застрашават здравето на приемащия ги. 

Освен познатите до сега анаболни продукти,  серята анаболи е представена и  с някои нестандартни за България стероиди като: 

Mаслен Винстрол (Станозолол 75mg/ml), инжекционен Анавар (Оксандролон 70mg/ml), Тестостерон гел (Тostrex 4% и Tostrex 2%) за външно, локално приложение (за кожно нанасяне). За състава на медикаментите са подбрани допълнителни добавки, които предпазват от инфекция, обезболяват и улесняват абсорбцията на активните вещества в организма. 

Нашата фирма гарантира 100 %  продуктите на Tn-Pharma. Само най-доброто е достатъчно добро за нашите клиенти!